VijestiScena

The Frajle i Vanna – provjereni hit na novi način!

U godini u kojoj obilježavaju 10 godina postojanja, The Frajle – Marija, Nevena, Jelena i Nataša – pripremaju mnoga iznenađenja vjernoj publici.


U planu je novi album, mnoštvo koncerta, ali i zanimljive suradnje. Prva takva suradnja donosi novi službeni singl The Frajli, pjesmu “Ako je vrijedilo išta“. U obradi ovog bezvremenskog hita pridružila im se i sama Vanna, a njihovo glazbeno ispreplitanje započelo je i ranije, pjesmom “Ne idi”, koju je Vanna napisala za album The Frajli “Ljubav na dar”.

Čast nam je imati suradnju s Vannom na novom albumu obrada. Vannu, a i konkretno baš ovu pjesmu, volimo godinama i presretne smo na ovoj prilici da snimamo i pjevamo s njom, poručile su Frajle te najavile izlazak novog albuma za svibanj.

“Ako je vrijedilo išta” bila je obavezni dio repertoara u prvim nastupima Frajli, koje su istaknule koliko im je drago da se snimanje spota odvijalo u knjižnici, pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića.

Na snimanju spota nam je bilo izuzetno zanimljivo i htjele bi se zahvaliti dobrim ljudima Knjižnica Grada Zagreba – Vladimir Nazor i Kajfešov brijeg. Mislimo da je ovo najbolji prostor u kojem smo do sada snimale, jer nema izgubljenog vremena. U pauzama dok čekamo da se set postavi imamo na raspolaganju najveća djela svjetske i domaće književnosti pa ako već ne stignemo pročitati cijelu knjigu, uspijemo prelistati mnoge, u duhovitom tonu komentirale su Frajle snimanje spota.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close