VijestiScena

THE A! doveo do projekta ZagrebAtDawn

THE A! je u posljednjih godinu dana radio na projektu #ZagrebAtDawn kojim su željeli prikazati buđenje Zagreba kroz sva četiri godišnja doba. Prvi dan proljeća su označili kao dan izdavanja posljednjeg, zimskog videa kojim su doveli projekt do kraja.

Ovoga puta su se odlučili za obradu hita „Wake me up“ kojeg originalno izvode Avicii i Aloe Blacc, a lokacija koja je presudila je bilo Sljeme na kojem su se, kako sami kažu, „baš zimski smrznuli“.

Naravno, kao i dosad, iza kamere je bio Duje Miliša koji je i „krivac“ za cijeli projekt budući da je od njegove ideje krenula realizacija. Kako je surađivati s njim rekao nam je Robert, bubnjar THE A!-a:

 „Duje je super! Dobri smo prijatelji pa nam to olakšava rad, no zaista je profesionalan i jako smo zadovoljni sa suradnjom, Mislim da je također jako važno što je atmosfera uvijek na razini i zabavljamo se što nam olakšava buđenje,a u ovom slučaju i smrzavanje“.

Iako su dovršili prvotnu ideju već najavljuju kako imaju još ideja za nastavak priče.

 „Sretni smo što smo dovršili ovu glazbenu razglednicu našem rodnom gradu, no sada nam je na pameti kako je Zagreb poseban i u suton pa razmišljamo nastaviti i proširiti originalnu ideju. Ipak, za to ćemo morati malo pričekati…“ prenio nam je Mihael Kvorka, pjevač benda, a novosti u radu benda ne nedostaje budući da je THE A! Izdao album u SAD-u preko diskografske kuće H.I.T., a uz pomoć i podršku njihovog menadžera Stevena Machata koji ih je nedavno posjetio i u Zagrebu te i prisustvovao njihovoj promociji singla „Never“. U svrhu izdavanja albuma, bend je promijenio i ime ili nije?

„I dalje se isto zovemo samo smo malo skratili. Pišemo se THE A!, no i dalje se čita THE ANSWER!, a to smo morali napraviti kako ne bi došlo do problema i nejasnoća vezanih uz naš engleski album koji se izdaje na svjetskom tržištu gdje ima dosta The Answer-a.“ – uz smijeh nam je objasnio Robert Domitrović, bubnjar benda.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close