Tech

TESTIRALI SMO MOST IZZY Aplikacija političke tipkovnice zabave – funkcionira!

Nakon što smo napravili kratku recenziju aplikacije vjerodostojno.hr, na portalu ćemo za sve čitatelje obraditi još jednu koja je puštena u javnost proteklog tjedna. Riječ je o MOST-ovoj aplikaciji Most Izzy.

Dostupna je za Android i Apple uređaje, a osnovna bit jer uključivanje tipkovnice na kojoj se možete igrati s “mostićima”. Osim toga, unutar tipkovnice nalaze se oznake stranke, a klikom se otvaraju bitne informacije. No, krenimo od početka.

  1. skinite aplikaciju na svoj pametni telefon
  2. pri uključenju aplikacije otvara se upozoranje u kojem morate “dozvoliti” sa svog pametnog uređaja, korištenje posebne tipkovnice (različito za svaki uređaj pa prilagodite uputama)
  3. pri odobrenju, aplikaciju više nije potrebno pokretati. Razlog?
  4. razlog – sve tipkovnice na Vašem uređaju su MOST-ove! Uključujući Viber, Facebook Messenger, poruke,…
  5. osim toga, klikanjem po slovima iznad svakog se pojavljuje “mostić”
  6. unutar svake tipkovnice, na vrhu se nalazi logo MOST-a, klikom na koji dobivate sve važne informacije o stranačkom programu, društvenim mrežama i ostalom.

Sve u svemu, zgodno! Aplikaciju možete skinuti na sljedećem linku: MOST Izzy aplikacija. I ova aplikacija cilja isključivo na mlade snage i birače na ponovljenim izborima 2016., za koga ćete glasati kao i kako vam se sviđa ova aplikacija, pišite u komentarima na našim društvenim mrežama!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close