AutomotoTech

Tesla Model S – za djecu!

Suradnja Radio Flyera i Tesla Motorsa rezultirala je najjeftinijim Modelom S dostupnim na tržištu.


Radi se, naime, o dječjoj verziji Modela S, namijenjenoj djeci od tri do osam godina starosti. Cijena mu je oko 500 dolara, a može podnijeti masu do 36 kilograma. Dječji Model S može postići brzinu od 5 do 10 kilometara na sat, a baterije mu se napune za samo tri sata.

Osim toga, dječji je model potpuna preslika Modela S za odrasle, pa tako i mini verzija ima maleni prtljažnik. Ima i LED osvjetljenje, odabir boja baš kao i kod velikoga modela, a ima i zvučni sustav, na koji se može priključiti mobilni telefon.

Maleni automobil nudi još dodataka. Tako djeca mogu izabrati posebne registarske oznake, ali i jaču bateriju, jer osnovni model dolazi s baterijom jačine 140 Wh, koji se može povećati na 190 Wh.


 

Tekst: n1info.com

Foto: YouTube screenshot

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close