VijestiScena

Teška industrija predstavila spot “Još gorim od tebe”

Singlom “Još gorim od tebe”, autora Vedada Hadžiavdića, Teška industrija nastupit će na predstojećem Zagrebačkom festivalu. Ovih dana predstavljen je istoimeni video spot redatelja Filipa Filkovića u kojem glavnu ulogu ima studentica Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, Deniss Mikulčić Grgić. Slika koju je naslikala prodavat će se preko Facebook stranice Teške industrije, a novac od prodaje bit će uručen obitelji Horvat iz Zagreba kojoj Teška industrija pomaže. Teška industrija pamtit će 2014. godinu po mnogobrojnim nastupima koji su uslijedili nakon objave njihovog obljetničkog albuma “XL”.

“Nakon”, dvostrukom kompilacijom kojom su obilježili 40 godina od svog osnutka, ali i singlom “Žena za utjehu” koji je nastao u suradnji sa Slavonia bendom. U Novu godinu ući će radno i to koncertom na Trgu kralja Tomislava u Livnu.

 

Tekst: Croatia records

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close