Grad ZagrebScena

Teška industrija održala koncert u Tvornici kulture

Koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture, Teška industrija proslavila je objavljivanje novog studijskog albuma “Selfie”. Dva i pola sata neumorna Lea Mijatović i članovi benda Vedad Hadžiavdić, Ivica Propadalo, Fran Šokić i Robert Domitrović zabavljali su svoje najveće fanove.


Osim novih pjesama s albuma “Šta ti je život”, “Majske kiše”, “Sjenka”, “Moj svijet, zapleši” i drugih, Teška industrija podsjetila je publiku i na svoje početke te oduševila obradama najpoznatijih hitova sarajevskih izvođača i grupa, Zdravka Čolića, Indexa, Plavog orkestra i ostalima s odličnog albuma “Bili smo raja” koji je objavljen još 2011. godine.

Teška industrija je na koncert pozvala i svoje prijatelje pa je sa Željkom Bebekom bend prvi put uživo predstavio aktualni singl “Jednom daje nam Bog”. Uz klavirsku pratnju Matije Dedića, Bebek je izveo i pjesme “Loše vino” i “Zagrli me”, na kojoj mu se pridružio i Nikša Bratoš. Bend je na pozornici ugostio i producenta Igora Ivanovića dok su s tamburašima iz Slavonia Benda otpjevali pjesme “Žena za utjehu” i “EUdala se Lijepa naša”.

Dobro pripremljena i odlično raspoložena, Industrija je energiju prenijela i na publiku koja ih je očekivano zvala na bis. Nisu zaboravili sjetiti se i velikog prijatelja i kantautora Kemala Montena čiju su pjesmu “Nije htjela” otpjevali uz upaljena svjetla mobitela. Kako i priliči nazivu albuma “Selfie”, bila je to prilika za još jedan veliki selfie koji će se vjerojatno naći na nekom od njihovih idućih albuma.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Croatia Records

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close