Teška industrija održala koncert u Tvornici kulture

Iva Biondić

Koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture, Teška industrija proslavila je objavljivanje novog studijskog albuma “Selfie”. Dva i pola sata neumorna Lea Mijatović i članovi benda Vedad Hadžiavdić, Ivica Propadalo, Fran Šokić i Robert Domitrović zabavljali su svoje najveće fanove.


Osim novih pjesama s albuma “Šta ti je život”, “Majske kiše”, “Sjenka”, “Moj svijet, zapleši” i drugih, Teška industrija podsjetila je publiku i na svoje početke te oduševila obradama najpoznatijih hitova sarajevskih izvođača i grupa, Zdravka Čolića, Indexa, Plavog orkestra i ostalima s odličnog albuma “Bili smo raja” koji je objavljen još 2011. godine.

Teška industrija je na koncert pozvala i svoje prijatelje pa je sa Željkom Bebekom bend prvi put uživo predstavio aktualni singl “Jednom daje nam Bog”. Uz klavirsku pratnju Matije Dedića, Bebek je izveo i pjesme “Loše vino” i “Zagrli me”, na kojoj mu se pridružio i Nikša Bratoš. Bend je na pozornici ugostio i producenta Igora Ivanovića dok su s tamburašima iz Slavonia Benda otpjevali pjesme “Žena za utjehu” i “EUdala se Lijepa naša”.

Dobro pripremljena i odlično raspoložena, Industrija je energiju prenijela i na publiku koja ih je očekivano zvala na bis. Nisu zaboravili sjetiti se i velikog prijatelja i kantautora Kemala Montena čiju su pjesmu “Nije htjela” otpjevali uz upaljena svjetla mobitela. Kako i priliči nazivu albuma “Selfie”, bila je to prilika za još jedan veliki selfie koji će se vjerojatno naći na nekom od njihovih idućih albuma.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor / Foto: Croatia Records

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u