ZdravljeIzdvojeno

TERETANE, KAFIĆI, ŠKOLE Ovo su mjere koje bi od 1. veljače mogle biti ukinute

Ovog tjedna odlučit će se o mogućem popuštanju epidemioloških mjera, o otvaranju sportskih dvorana i teretana, te o mogućnosti nastave uživo za učenike viših razreda osnovnih škola, potvrdio je jučer ministar zdravstva Vili Beroš.


Izgledno je da će se u ponedjeljak 1. veljače otvoriti teretane, no to još nije sasvim sigurno, piše Index. Vrlo je izvjesno da će se istog datuma proširiti krug onih kojima su dozvoljeni treninzi, natjecanja i generalno bavljenje sportom, barem kad je riječ o sportu na otvorenom, a moguće je i da se djeci dozvole treninzi u zatvorenim prostorima.

Kada je riječ o kafićima, najizglednije je da će se od 1. veljače dopustiti prodavanje kava i sličnih napitaka za van, a još uvijek je u igri otvaranje terasa restorana i kafića. Ako doista bude donesena odluka o otvaranju terasa, izgledno je da bi rad bio ograničen, vjerojatno do 22 sata.

Učenici viših razreda osnovne škole u veljači bi se vratili u škole, umjesto online nastave koju sad pohađaju, piše Index.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close