Lifestyle

Terapijski pas bez očiju, upoznajte Smiley

“Radostan i pun ljubavi”, tako ga opisuju pacijenti koji rade s njim i kojima neobični Smiley donosi radost u njihove živote svaki tjedan • Smiley je rođen bez oba oka


Nikada ne podcjenjujte psa s invaliditetom.
Puno smo puta vidjeli pse s invaliditetom, koji su nam pokazali, da unatoč takvim nedaćama, u njima još uvijek postoji borbeni duh. Jednako je tako i s junakom naše današnje priče, zlatnim retriverom Smileyjem, koji je potpuno slijep od rođenja, ali je neprestano sretan, zbog čega je zaposlen kao terapijski pas za mentalno bolesne pacijente i invalide.

“Radostan i pun ljubavi”, tako ga opisuju pacijenti i kojima neobični Smiley donosi radost u njihove živote svaki tjedan.

Smiley je rođen bez oba oka, no našao je sretni dom uz vlasnicu Joanne, koja je ujedno i trenerica i koja tvrdi kako je jako važno da “Smiley sam istraži okolinu oko sebe, koristeći svoje instinkte, bez da ljudi lebde oko njega, svaki put kad udari u nešto, a to se događa vrlo često”.

Joanne je otkrila i kako se neki pacijenti uopće ne smiju, sve dok im Smiley ne dođe u posjet. A tko bi odolio ovakvom slatkom licu?


 

Tekst: index
Foto: Screenshot Youtube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close