Film i TVVijesti

TEORIJA VELIKOG PRASKA Znate li zašto se hrvatska zastava pojavljuje u popularnoj seriji?

KAKO NAS VIDE DRUGI

Prestajete li se smijati kad se Hrvatska spomene u ne baš najboljem kontekstu ili vas drugačiji pogled na situaciju još više nasmije?


U drugoj epizodi devete sezone ‘Teorije velikog praska’ nesvakidašnji Sheldon za svoju YouTube emisiju ‘Fun With Flags’ snima zanimljivu priču o novonastalim državama i zemljama koje su ‘prekinule’. Ispred Sheldona su na stolu s lijeva na desno poredane zastave Slovenije, Crne Gore, Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Danas govorimo o rastrganim državama,” kazao je Sheldon ali je u seriji samo govorio o Češkoj i Slovačkoj te Rumunjskoj i Moldaviji.

Hrvatska se još jednom spomenula u ‘Teoriji velikog praska’ kad je štreber Wolowitz savjetovao Leonarda da ne mora više plakati zbog bivše djevojke.

“Ne moraš više patiti zbog Penny. Stotine Hrvatica jedva čeka da im se javiš”, komentirao je Howard, a djevojke je našao na internetskoj stranici ‘Sve za zelenu kartu’.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close