Grad ZagrebZdravljeTurizam

Obnavlja se tenisko igralište u Gospiću

Obnavlja se tenisko igralište u Gospiću. Nije ga se ni trebalo dovesti do ovakvoga izgleda,ali ipak dobro je da ga se uredi u predvečerje šesnaeste obljetnice njegova otvorenja.


Pročitajte, djelatnici gospićke tvrtke ZAM Modus. Popravljaju i poravnavaju uništeni teren na kojemu su postavljena dva igrališta, iz Varaždina će dovesti nekoliko tona zemlje kako bi teren stavili u funkciju. Treba se za nadati da će se sada nakon ove sanacije konačno mudro upravljati teniskim terenom bez obzira bilo to od strane Tenis kluba, Gradskog sportskog saveza, Grada Gospića ili nekog četvrtog, na primjer privatnog koncesionara i da se više neće ponavljati slike koje smo i mi fotografijama ovjekovječili prije nekoliko tjedana. Inače obnova teniskog igrališta stiže u pravom trenutku jer ovih dana je 16 godina od spektakularnog otvaranja novouređenog teniskog igrališta, istog ovoga koje je godinama nakon toga zapuštano.

Pročitajte više na lika-express.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: lika-express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close