Televizijska premijera nezaboravnog koncertnog spektakla Ivana Zaka iz Arene na HTV-u!

Tena Brnad

Svi obožavatelji jednog od najuspješnijih glazbenika sutra će doći na svoje. Naime, veliki koncertni spektakl koji je Ivan Zak održao 11.02. prošle godine u Areni Zagreb, emitirati će se na malim ekranima.


Sutra 14.04. u 18:50 sati, gledatelji drugog programa HTV-a imaju prigodu vidjeti prvi dio spektakla koji se ne zaboravlja!

Uoči sutrašnjeg emitiranja koncerta, Ivan je rekao ‘To mi je svojevrsno priznanje, ali vjerujem kako će mi biti potpuno drugačiji doživljaj, sada gledati koncert. Moći ću bez stresa uživati i vidjeti kako je sve to zapravo izgledalo. Zadovoljstvo mi je će tome svjedočiti fanovi, koji nisu imali prigodu doći u Arenu, a možda steknem i nove obožavatelje.’

Podsjetimo Ivan je koncert u Areni ovjekovječio i spotom za pjesmu ‘Tko mi te krade’, a svi njegovi obožavatelji trenutnu među ostalim uživaju i u aktualnom hitu ‘Idu dani’.

Nova pjesma u kratkom je roku oduševila sve, a video spot sniman u okolici Zaprešića, za čiju je režiju zaslužan Dario Lepoglavec, na YouTubeu broji više od dva milijuna pregleda.

Sve to dokazuje kako je Ivan, autorski ponovno pogodio izborom glazbe, teksta i aranžmana.

 

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u