Scena

TBF imaju novi album “Danas sutra”

Četiri godine nakon objavljivanja albuma “Pistaccio Metallic”, TBF je izbacio šesti studijski album “Danas sutra”. Iako se album ovoga tjedna mogao ekskluzivno preslušati preko Deezera, od sada ga možete naći u glazbenim dućanima diljem Hrvatske.Sastoji se od 11 pjesama, a nazvan je po istoimenoj pjesmi koja ga otvara, a za koju bend kaže da im je možda i najdraža na albumu i koja donosi jedan, za njih netipičan žešći zvuk. Album je popunjen raznim glazbenim stilovima, dok osnovu i dalje čine Sašini moćni stihovi i rime.

Miksan je u studiju RSL production u slovenskom Novom Mestu, mix i mastering radio je Tomaž Maras, dok je za produkciju zaslužan cijeli TBF.

Nakon prošlogodišnjeg singla ”Neću ti ništa”, nedavno objavljen novi singl ”Sa mog prozora”.

Saša je o albumu istaknuo: “Super je osjećaj kad se upustiš u takav izazov ili eksperiment i kad to na kraju ima glavu i rep. To je nešto što te ispunjava. Mi nismo bend koji bi moga jahat samo na jednom žanru, to bi nam dosadilo. TBF ima u svom muzičkom radu jednu šarolikost i teatralnost koja nas intrigira. Želimo ostat muzički dovoljno neuki da bi se mogli igrati i istraživati”.

Popis pjesama:
1. Danas sutra
2. Sa mog prozora
3. Teta
4. Pismo
5. Tremor
6. Neću ti ništa
7. Stranci
8. El pas
9. Krist
10. Ima bit
11. Vatra


Tekst: muzika.hr

Foto:”TBF – Noć gutača reklama2” by MayaSimFanVlastito djelo postavljača. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close