Scena

Target i Dreyfuss premijerno izveli novu stvar “Rolam ovaj rap”

Proteklog vikenda, pod organizacijskom palicom ličkog repera Dreyfussa održala se hip hop večer koja je u caffe baru Stari Grad nedaleko Rakovice okupila 150 zaljubljenika u hip hop kulturu. Večer je začinio i Target iz legendarnog hip hop dvojca Tram 11 koji je s Dreyfussom premijerno izveo zajedničku pjesmu “Rolam ovaj rap”.


Publiku je zagrijavao DJ s domaćim i stranim hip hop hitovima dok se na pozornicu nije popeo i sam organizator ovog eventa, Dreyfuss te otvorio cijeli program. U svom stilu, večer je otvorio s već poznatim hitovima “Za Plitvice rap” i “Ogledalo života”, a odmah nakon njega pozornicu su preuzeli mladi zagrebački dvojac 91Crew.

Pozornicu su samo redom zagrijavali najkvalitetniji reperi domaće hip hop scene. Lil’ Bear koji slovi za jednog od najboljih beatboxera ovog podneblja, publiku je bacio u trans svojim beatbox vještinama. Zatim se na pozornicu popeo Dr. Oga koji je publiku držao vrućom do sljedećeg nastupa. A onda je za održavanje vruće atmosfere bila zadužena zagrebačka grupa Ebola, odnosno  momci pod “stage imenima” Kurs i Skole.

91Crew ponovo zauzimaju pozornicu te pozivaju legendarnog Tramovca, Targeta kao jednog od osnivača domaće hip hop kulture. I sam organizator, večer je opisao kao “Old School Hard Core Hip Hop”.

Target iz hip hop dvojca Tram 11, na pozornici je izveo neke od popularnijih pjesama s kojima je publiku doveo do usijanja. Za kraj večeri, Target i Dreyfuss izveli su zajedničku pjesmu “Rolam ovaj rap” za koju su dan kasnije snimali i kadrove za spot. Možete ga očekivati vrlo skoro!

Cijeli program vodio je Tomislav Kursar – Kurs iz grupe Ebola, a za ton je bio zadužen Deno iz 839 Production.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close