Tamburaški sastav Žeteoci objavili spot za singl “Ne žuri se prijatelju moj”

Tena Brnad

Popularni tamburaški sastav Žeteoci s tek objavljenog novog studijskog albuma “Ej, prijatelju…” objavili su singl i spot “Ne žuri se prijatelju moj”.


U pjesmi su ugostili svojeg prijatelja Stjepana Mlikotu Stjepka koji je svojim vokalom obogatio ovu lijepu priču. Glazbu i tekst pisao je Stjepan Knežević, jedan od članova Žeteoca dok aranžman potpisuje također član sastava Ivan Priman. Pravi slavonski spot režirao je i montirao Mario Šulina iz Produkcije Nova.

Žeteoci su jedni od rijetkih koji sviraju, rekli bismo, originalnu tamburašku glazbu ne uplićući se u neke druge glazbene žanrove. Nedavno su objavili album s 12 pjesama, neke su već poznate publici, ali su snimljene u novim aranžmanima. Od pjesama “Sviračeva pjesma” i “Najdraža Marija moja” posvećenima Mariju Bogdanoviću-Šlesu i kćerkici Mariji, preko “Pjevajte svatovi”, “Šolja” i “Danas je tvoje vjenčanje”, do “Ne žuri se, prijatelju moj”, “Uspavanka Slavoniji”, “Didine riči” i “Stan’ sokole”.

Album je sniman, miksan i masteriziran u tonskom studiju LA u Ladimirevcima i studiju Željka Nikolina, a ima i nekoliko suradnji, sa Stjepanom Mlikotom – Stjepkom na pjesmi “Ne žuri se, prijatelju moj” te Muškom pjevačkom skupinom Baće iz Tenja na pjesmama “Čovjek iz ravnice” i “Na Dunavu svijetli grad.”

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u