Tamburaški sastav Šokci snimili “Noćnu pticu” i najavili izlazak novog albuma

Tena Brnad

TS ŠOKCI (Osijek) djeluje od 1993. godine i kroz sastav je prošlo puno eminentnih glazbenika.


Od 2012. godine više se posvećuju autorskom radu, a 2017. godine izdaju svoj autorski album “Po Šokački” koji je bio nominiran za Porin u kategoriji za najbolji tamburaški album godine.
Trenutno rade na drugom albumu koji bi trebao ugledati svijetlo dana do Uskrsa, a pjesma “Noćna ptica” je singl s novog albuma.
Nova pjesma zarazne melodije nastala je u suradnji s Fadilom Šabovićem koji je napisao tekst i glazbu. Za aranžman je zaslužan Stjepan Rudinski- Ruda a za mix i mastering Goran Đurković. Producenti šaljivog spota su Ivan Ličanin i Tomislav Đukić.
Članovi tamburaškog sastava su iznimno ponosni na novu pjesmu jer je šaljiva i puna pozitive te su sigurno kako će se svidjeti svim slušateljima dobre volje.
Pjesma i spot snimljeni su bez pomoći Europskih fondova. Tijekom snimanja spota nije ozlijeđena niti jedna životinja, s izuzetkom svinje, kojoj je godinu dana ranije, unatoč protivljenju članova ovog benda, sudbinu zapečatio za to plaćeni mesar, izjavio je s osmijehom frontmen Tomislav.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u