VijestiScena

Tamburaški sastav Ringišpil objavio istoimenu Balaševićevu pjesmu

Tamburaški sastav Ringišpil, jedan od najpopularnijih mladih tamburaških sastava u Hrvatskoj, obradio je poznatu pjesmu Đorđe Balaševića ‘Ringišpil’ i objavio novi spot. Kako i sami kažu, neizmjerno su uživali dok su pjesmu snimali, a da su odradili fantastični posao, dokazuju i pozitivni komentari njihovih fanova.


Pjesma za koju je Đorđe Balašević napisao glazbu i tekst, prvi je put objavljena 1991. godine na albumu ‘Marim ja’, a tijekom godina postala je neizbježna na Balaševićevim koncertnim spektaklima.

Spot prikazuje svakodnevicu glavnoga lika koji je zapeo u sivilo i rutinu koju povremeno razbija sjećanje na ‘nju’. Svaki dan je sličan onom drugom i postoji još malo razonode, veselja i dinamike koju život pruži. Tamburaši su već srasli sa ‘radnim mjestom’ i uklopili se u priču ljubavi i monotonije koja prati našeg glavnog glumca. ‘O daj okreni…”, poručili su redatelji crno-bijelog spota Krešimir i Vjekoslav Filipović. U glavnoj ulozi u spotu pojavljuje se Krunoslav Džombić koji je odlično odglumio konobara.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close