Glazba

Tamburaški sastav Dangube predstavlja ljetnu baladu “Makovi”

Nakon što su prošle godine objavili svoju prvu autorsku pjesmu Na svijetu najviše, tamburaški sastav Dangube predstavlja nostalgičnu ljetnu baladu Makovi.


Emotivnu pjesmu autora Igora Drvenkara podravski su tamburaši sjajno izveli, a priču o makovima, njihovoj simbolici, ljubavi i zaboravu ispričali su i kroz video spot za koji produkciju potpisuje Karlo Dragica. Kao i na prethodnom singlu, Dangube su ostvarili suradnju s Branimirom Jovanovcem koji je producirao pjesmu.

Jednom zgodom sreli smo se na svirci i družili smo se do jutra, a kroz dobar provod i glazbu obično se dogode i najljepše stvari. Tako je došlo i do stvaranja pjesme Makovi autora Igora Drvenkara. Iako tekstualno nostalgična i tužna, nastala je iz ljubavi prema osobi koja je voljela makove. Igor nas je oduševio otpjevavši pjesmu uz gitaru, a nedugo nakon toga našli smo se u studiju gdje smo se bacilli na posao. Tako je nastala pjesma Makovi, nadamo se da će se publici svidjeti kao što se svidjela i nama.” – poručio je Krešimir Kovačević.

Tamburaški sastav Dangube peteročlani je sastav iz Đurđevca kojeg čine pjevač Krešimir Kovačević, basprimaši Mario Matkov Ivan Begović, kontraš Filip Jurišić, basist Dražen Svetec te bubnjar Marko Švedek. Na veliko zadovoljstvo publike odlučili su se posvetiti autorskom radu nakon više od 20 godina postojanja i velikog broja odsviranih gaža.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close