Tamburaški sastav Behar ima novi singl “Kada te isprose”

Tena Brnad

Tamburaški sastav Behar predstavlja svoj novi singl i spot “Kada te isprose”. Pjesmu je napisao i uglazbio jedan od najpopularnijih autora u regiji, koji potpisuje mnoge hitove već renomiranih izvođača i bendova, Mirko Šenkovski Geronimo.


Bend iza kojeg stoji više od deset godina rada svoje je iskustvo stjecao na brojnim gažama koje uključuju i vjenčanja pa su s posebnom emocijom otpjevali i ovu nježnu baladu. Ljubavnu priču i rastanak dvoje zaljubljenih kroz sliku su ispričali glumci u spotu Laura Benačić i Zdravko Šinjori, a režiju spota potpisuje Mario Šulina iz Produkcije Nova.

Tamburaški sastav Behar čine: Josip Baboselac (berda, bass gitara), Bruno Colić (vokal, harmonika), Marko Ćosić (kontra, el. gitara), Josip Domorad (vokal, basprim), Damir Lasić (prim), Ilija Lilić (basprim) i Robert Vlasac (bubnjevi), a svojim su prethodnim singlovima “Ludnica” i “Natenane”, objavljenim za Croatia Records, stekli dovoljan broj obožavatelja koji s nestrpljenjem čekaju njihove nove autorske pjesme. 


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u