Glazba

Tamburaški sastav Allegro u novom singlu poručuje da smo bez ljubavi kao brod bez mirne luke

Nakon pjesme Prodao bi’ ja, prvog objavljenog singla pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records, vukovarski Tamburaški sastav Allegro predstavlja se publici novim singlom i video spotom Ti nikad nisi bila moja.


Autor glazbe i teksta je Mario Vestić, dok aranžmanske zasluge pripadaju Krunoslavu Dražiću. Video spot nastao je u rustikalnom okruženju Domestic housea “Lola” te u Javnoj ustanovi u kulturi Hrvatski dom u Vukovaru, a vješto ga je snimio tim iz Produkcije Nova.

Ti nikad nisi bila moja emotivna je tamburaška izvedba koja progovara o nedostižnoj i nezaboravljenoj ljubavi iz prošlosti. S ovim singlom Tamburaški sastav Allegro nastupit će i na ovogodišnjem Glazbenom festivalu “Šokačke pisme” Županja 2021. koji će se, zbog nepovoljnih epidemioloških uvjeta, održati u svibnju. Iako su nastali ne tako davne 2014. godine, ovi vukovarski tamburaši imaju već zavidno iskustvo nastupa na brojnim festivalima, pri čemu su s pjesmom Sa tvojih usana 2017. godine upravo na županjskom festivalu ušli u finale.

Singl Ti nikad nisi bila moja nagovještaj je da i u 2021. godinu kreću s visokim ciljevima i ambicijama, a njihov odličan glazbeni izričaj zasigurno će zasvijetliti na hrvatskoj tamburaškoj sceni.

Ti nikad nisi bila moja prikladno je objavljena u dane Valentinova te svojim tekstom svakoga od nas podsjeća da smo bez ljubavi kao “brod bez mirne luke”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close