Vijesti

TA MALA TOČKICA: U Otočcu predstavljena nova knjiga Martine Ergić-Grčević

Večeras je u Narodnoj knjižnici u Otočcu predstavljena nova knjiga Martine Ergić-Grčević, Šibenčanke koja se preselila u Gacku dolinu nakon što se udala za supruga Zlatka.

Nakon prve promocije koja se održala u Šibeniku, sada je i Otočac dočekao priču koja često predstavlja tabu temu u društvu. Martina je u svojoj novoj knjizi naslova “Ta mala točkica” progovorila o procesu umjetne oplodnje.

Knjiga ima 50 stranica i pisana je mjesec dana jer toliko traje i proces izvantjelesne umjetne oplodnje.

Umjetna oplodnja je ono što je Martina isticala kroz svoju knjigu, a osim toga htjela je pokazati i činjenicu da žene koje idu na izvantjelesnu umjetnu oplodnju nisu same. Tabu tema o kojoj se rijetko priča u cijeloj Hrvatskoj, od čega Otočac nije izuzetak, večeras je bila glavna tema u vrlo dobro posjećenoj gradskoj knjižnici.

Knjigu možete naručiti online na linku goodbook.hr , a također i pronaći i kupiti na Interliberu u Zagrebu kod nakladnika, te na mail [email protected]

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Ivica Fumić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close