VijestiLifestyleScena

Najavljena 11. LIČKA NOĆ u Zagrebu!

Vrijeme je za 11. Ličku noć u organizaciji ličke studentske udruge, a ujedno i 5. godišnjicu od osnivanja – Studentskog Zbora Gacke.

Lička noć će se održati u petak, 07.11.2014. godine s početkom u 22.00h. Lokacija je club Roko, Jarunska 5.

Bogati program počinje u 22.00h s nastupom poznatog ličkog satiričara Blogera Krule. Popularni Krule svojim nastupom u clubu Roko otvoriti će studentsku proslavu Like, 11. put zaredom u pet godina. Ulaznica za nastup Blogera Krule ne plaća se.

Od 23.00h kreće i glazbeni program. Nastupiti će GS Big Band iz Gospića, lički reper Dreyfuss s Plitvičkih jezera, te kao glazbenik večeri – Sandi Cenov. Ulaz za glazbeni dio programa naplaćuje se od 22.30h, a cijena je simboličnih 20 kuna.

Domaćini, točnije studenti iz Studentskog Zbora Gacke i ovaj će put na ulazu u club Roko omogućiti degustaciju ličke rakije i slastica. Domaćini također napominju i da je “dress code” za ovu proslavu – lička kapa, pa se pozivaju svi gosti da svakako imaju poznati lički modni detalj tijekom cijele večeri.

B1_0711

I ovaj put na Ličku noć će biti organiziran autobus. Linija je promijenjena u odnosu na prošlu, pa tako 07.11. ide trasom: GOSPIĆ – PLITVIČKA JEZERA – ZAGREB i povratno. Cijena povratne karte je 100 kuna, a sve informacije i prijave možete dobiti kod voditelja puta Antonia Kezerića (SZG), na broj: 091 204 2204.

Tekst: SZG

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close