Film i TVGrad Zagreb

Svoja vrata otvorilo i je Ljetno kino Gradec

Dođite u Ljetno kino Gradec na Katarininom trgu na Gornjem gradu, gdje vlada posve neformalna atmosfera i gdje će se prikazivati dobri filmovi sve do 4. rujna.


Svoja vrata otvorilo i je Ljetno kino Gradec, u kojem će publika i ove godine moći gledati dobre filmove sve do 4. rujna. Filmske projekcije pod vedrim nebom održavaju se na Katarininom trgu na Gornjem gradu, gdje se zbog neformalne atmosfere koja tamo vlada uvijek traži mjesto više.

Ovogodišnje Ljetno kino Gradec započelo je izborom igranih i dokumentarnih filmova u povodu obilježavanja jubilarnog 20. uličnog festivala Cest is d’Best. Ove godine posjetitelje očekuju i neki novi sadržaji koje organizatori festivala Cest is d’Best Kraljevi ulice koncipiraju prema željama publike, koja u knjigu dojmova upisuju koje bi filmove voljeli pogledati. Stoga dođite u Ljetno kino Gradec i osjetite atmosferu koja tamo vlada te uz neko osvježavajuće piće ugodno provedite slobodno vrijeme u krugu vama dragih osoba.

Ulaz na sve filmske projekcije u Ljetnom kinu Gradec je besplatan, a one započinju u 21 sat.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: TZGZ | Foto: Ljetno Kino Gradec facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close