VijestiLifestyle

Svjetsko prvenstvo u puckanju zaštitne folije održati će se u Rijeci

U Klubu mladih Rijeka ove će se srijede održati prvo Svjetsko prvenstvo u puckanju mjehurića zaštitne folije. Sav prihod od neobičnog natjecanja ići će Dječjoj bolnici Kandtrida


Mislili smo da smo vidjeli već sve, no očito ne. U Klubu mladih Rijeka ove će se srijede održati prvo Svjetsko prvenstvo u puckanju mjehurića zaštitne folije. Neobično natjecanje je humanitarnog karaktera i sav prihod namijenjen je Dječjoj bolnici Kantrida, piše Novi list.

Kako se radi o individualnom natjecanju, prijaviti se može bilo tko, a kotizacija je pet kuna. Prijave će se primati od 18 sati, a natjecanje počinje u 19 sati. Prvo, drugo i treće mjesto čekaju nagrade u obliku pehara, bačvice piva i pucketajuće folije.

Natjecanje, naravno, ima niz pravila. Natjecatelji ne smiju puckati foliju uz pomoć predmeta ili drugih osoba, već smiju koristiti samo svoje ruke. Natjecanje će nadzirati pet međunarodnih sudaca.

Više čitajte na tportal.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: advancepac.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close