VijestiLifestyle

Svjetsko prvenstvo u puckanju zaštitne folije održati će se u Rijeci

U Klubu mladih Rijeka ove će se srijede održati prvo Svjetsko prvenstvo u puckanju mjehurića zaštitne folije. Sav prihod od neobičnog natjecanja ići će Dječjoj bolnici Kandtrida


Mislili smo da smo vidjeli već sve, no očito ne. U Klubu mladih Rijeka ove će se srijede održati prvo Svjetsko prvenstvo u puckanju mjehurića zaštitne folije. Neobično natjecanje je humanitarnog karaktera i sav prihod namijenjen je Dječjoj bolnici Kantrida, piše Novi list.

Kako se radi o individualnom natjecanju, prijaviti se može bilo tko, a kotizacija je pet kuna. Prijave će se primati od 18 sati, a natjecanje počinje u 19 sati. Prvo, drugo i treće mjesto čekaju nagrade u obliku pehara, bačvice piva i pucketajuće folije.

Natjecanje, naravno, ima niz pravila. Natjecatelji ne smiju puckati foliju uz pomoć predmeta ili drugih osoba, već smiju koristiti samo svoje ruke. Natjecanje će nadzirati pet međunarodnih sudaca.

Više čitajte na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: advancepac.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close