Ličko-senjska županijaPolitika

Strani diplomati posjetili rodnu kuću Nikole Tesle

Brojni šefovi diplomatskih misija i međunarodnih organizacija akreditiranih u Hrvatskoj, njih više od 50, posjetilo je danas Memorijalni centar Nikole Tesle u Smiljanu.


Dio je to projekta “Osjeti Hrvatsku” kojim se predstavnicima stranih država i međunarodnih organizacija prikazuju ljepote Hrvatske i naši turistički i ostali aduti. To je svakako i ovaj centar posvećen znanstveniku za kojega zna cijeli svijet, pa tako i ovi diplomati. Ipak nadamo se da će sada nakon što su i službeno doživjeli mjesto gdje je Nikola Tesla rođen i oni još više u svojim zemljama promovirati ovaj centar. Iako je padala dosadna jesenska, na trenutke i dosta jaka kiša, nije ih spriječila u obilasku i upoznavanju Memorijalnog centra Nikole Tesle u Smiljanu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika-express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close