Sport

SVJETSKA PLIVAČKA ATRAKCIJA Prvi hrvatski Oceanman oduševio!

Protekle subote 18. rujna u Starom Gradu na Hvaru, održana je hrvatska premijera najpoznatijeg svjetskog natjecanja u plivanju na otvorenim vodama “Oceanman”.


Sudjelovalo je više od 170 plivačica i plivača iz 23 svjetske države, a natjecali su se na stazama od 10, 5 i 2 kilometra.

Najbrži na 10 kilometara bio je Mykhailo Perepelytsia s vremenom 2:18:42, prvi je do cilja na 5 kilometara doplivao Pim Vogel u vremenu 1:14:09, a pobjednik u sprintu na 2 kilometra bio je Nikolaj Gorov s vremenom 32:10.

Organizator ovog svjetskog, plivačkog spektakla bila je sportska udruga Faros sport koju vodi poznati hrvatski atletičar i dugogodišnji tajnik Faros maratona Janez Maroević, a značajnu su potporu pružili Grad Stari Grad i tamošnja turistička zajednica.

Medijski pokrovitelj bila je Hrvatska udruga radijskih nakladnika – HURIN, a generalni sponzor HEP-više od struje!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close