VijestiScena

“Sviraj za mene” – novi singl grupe Radio Luksemburg!

Sviraj za mene novi je singl i spot odličnog pop/rock benda Radio Luksemburg.


Nakon dva uspješna albuma: ‘Radio Luksemburg u boji’ (2011.g.) i ‘100 metara do sreće’ (2013.g.), osvojenog Porina za najboljeg novog izvođača 2012. godine, nekoliko hit singlova među kojima su ‘Idu dani’, ‘Ako nemam te’, ‘Tvoje boje’ i ‘100 metara do sreće’, Radio Luksemburg predstavlja još jedan radiofoničan singl u kojem osim odlične produkcije dolazi do izražaja i privlačan vokal pjevača Gregora Grega Klarića. Ovaj mladi i talentirani glazbenik iz Rovinja u grupu je došao prije dvije godine, a kao novi vokal u bendu predstavio se  pjesmom ‘Otkada ime ti znam’.

Pjesmu ‘Sviraj za mene’ napisao je Zoran Beloša Beli koji uz Davora Smotalića potpisuje i aranžman pjesme. Novi spot osmislio je i režirao Matija Gečević Khan, a u njemu se osim članova benda pojavljuju i čelistica Romana Šimbera i plesač Anis Habibović.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close