GlazbaVijesti

“SVIJET VOLI POBJEDNIKE” Pratite Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru uz najveće navijačke hitove

“Svijet voli pobjednike” naziv je naslovne pjesme, a ujedno i navijačke kompilacije uz koju ćemo pratiti naše Vatrene na pohodu po jedinu medalju koja nam nedostaje na Svjetskim nogometnim prvenstvima. Zlatnom odličju orijentiranog naziva, digitalna kompilacija sastoji se od najpopularnijih pjesama koje se jednoglasno pjevaju na tribinama među navijačima koji prate utakmice hrvatskih reprezentacija.


Osim naslovne, ujedno i jedne od najpoznatijih navijačkih pjesama, na kompilaciji se nalaze bezvremenski hitovi domoljubnog naboja poput “Srce vatreno”, “Moja domovina”, “Lijepa li si”, “Neka pati koga smeta”, “Nije u šoldima sve”,”8 slova”, “Poljubi zemlju”, a svoje mjesto je dobila i nova pjesma popularnih Zaprešić boysa “Jutrom kad se budim”.  

Našu malu naciju od približno 4 milijuna izbornika već je zahvatila navijačka groznica, a idealna je ovo kompilacija za nabrijavanje na utakmice naših Vatrenih koji će prvi susret u Kataru odigrati 23. studenog protiv Maroka. U svijetu smo poznati po raspjevanim navijačima i ludoj atmosferi, a upravo takav doživljaj približava kompilacija “Svijet voli pobjednike”. Nastala je u suradnji Croatia Recordsa i Croatia Airlinesa, a urednik izdanja je Danijel Matkov.

Narednih mjesec dana Hrvati će zbog Vatrenih disati kao jedan, a kompilacija će se naći na repertoaru hrvatskih navijača i domoljuba. U ovim nekarakterističnim okolnostima održavanja prvenstva mnogi će utakmice gledati okupljeni u adventskim fan zonama, u kafićima, kućama i stanovima gdje će ova kompilacija pokazati svoju važnost i kvalitetu domoljubnih pjesama.

Kompilaciju najboljih navijačkih pjesama “Svijet voli pobjednike” možete poslušati na svim digitalnim platformama, a uskoro pronaći i na CD-uČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close