ScenaTurizam

SVIJET U BOJAMA Prijavite se na besplatnu fotoradionicu u Korenici!

Nakon uspješnog jesenskog gostovanja, nastavlja se potraga za najzanimljivijim i najneobičnijim motivima u Korenici!


Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera u suradnji s Općinom Plitvička Jezera i Foto Hrvatska organizira besplatno petodnevno foto druženje koja će se održati od 15. do 19. lipnja 2019. u Korenici.

Fotoradionica “Svijet u bojama” namijenjena je mladima (starijima od 12 godina) i odraslima, a održava se pod stručnim vodstvom dipolomirane novinarke i fotoreporterke Sanje Grgić Ćurić. Sanja je autorica više vrhunskih fotomonografija i turističkih vodiča (NP Plitvička jezera, NP Brijuni, NP Paklenica…) koje je kroz godine realizirala s najvećim izdavačem takvog materijala u Hrvatskoj.

Projekt dosad neviđen u Hrvatskoj

Radionica se održava u sklopu projekta Foto Hrvatska koji je svojim opsegom i realizacijom jedinstven i dosad neviđen u Hrvatskoj. Kroz foto druženja diljem Hrvatske, ali i u susjednoj Bosni i Hercegovini, povezuju se mladi i odrasli, obitelji i članovi lokalnih zajednica, dok se najbolji radovi izlažu na svečanoj završnoj izložbi koja je mnogim polaznicima često i prva izložba u životu.

Usporiti korak, uočiti ljepotu oko nas, istaknuti ljepotu svakog pojedinog kraja svijeta u kojem se radionica događa, te pod stručnim vodstvom voditeljice, fotografski ovjekovječiti trenutak i ljepotu cilj je i svrha ovih radionica, kažu iz Foto Hrvatska.

Izvor: Foto Hrvatska / Facebook

Prvi sastanak polaznika radionice će se održati u subotu, 15. lipnja 2019. u 17:30 sati ispred zgrade Općine Plitvička Jezera u Korenici.

Kako se prijaviti?

S obzirom na to da je broj polaznika ograničen, organizatori mole sve zainteresirane da se prijave telefonskim putem na mobitel voditeljice radionice Sanje Grgić Ćurić: 091 /574 2343.

Više o turističkoj ponudi Općine Plitvička Jezera saznajte na web stranici Discover Plitvice i društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i Twitteru.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close