VijestiScena

“Sam protiv svih” – nova pjesma i spot Marka Kutlića

Mladić za kojim uzdišu brojna ženska srca, a koji je, malo je reći oduševio publiku i struku prvim samostalnim singlovima ‘Srce se spasilo‘ i ‘Usne tvoje‘, pripremio je novo ‘eksplozivno’ glazbeno iznenađenje.


Sam protiv svih‘ naziv je nove pjesme i video spota, Marka Kutlića.

Njegove izvedbe i interpretacija pjesama su sve, samo ne uobičajene, a Marko je i ovoga puta ostao vjeran sebi, te je glazbenu letvicu dignuo, jako visoko. Iznimna količina energije, ali i istodobna mirnoća nastupa, nešto su što se ne sluša i viđa svaki dan, posebno kod mladih glazbenika, ali on to radi jednostavno.

‘Sam protiv svih’ je pjesma velikog značenja i duboke poruke, kazao je Marko:

 Pjesma govori o ljubavi, koja je neiscrpan izvor inspiracije, i za mene jedini smisao postojanja. Iako naizgled možda zvuči kao obična ljubavna pjesma, kada se malo dublje zaviri u tekst, može se vidjeti da je riječ o duhovnoj pjesmi, koja ne govori o ljubavi između muškarca i žene, već o univerzalnoj ljubavi, koja je pokretač cijelog svijeta i svemira. Ovu pjesmu posvećujem svojoj djeci, koja su mi najveća radost i motivacija u životu.’

Perfekcionist kakav je, Marko ništa nije prepustio slučaju, pa su se zbog snimanja video spota on i ekipa, zaputili na sjever Italije, u idiličan gradić Sirmione na obalama jezera Lago di Garda:

Zašto smo odabrali Italiju? Zato što su moja braća producenti i ovoga puta autori Igor Ivanović i Marko Vojvodić, napravili zanimljiv spoj modernog zvuka i nama bliskog mediteranskog. Potrudili smo se, uložili smo velike napore u snimanje pjesme i videa, jako smo uzbuđeni i vjerujemo da će i ova pjesma postati dio vas.

Zadovoljstvo pjesmom, video spotom, ali i cjelokupnim odnosom sa Markom, nisu krili ni autori pjesme Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji zajednički potpisuju glazbu, tekst, aranžman, produkciju i video.

U vrlo kratkom vremenu, postali smo jako bliski prijatelji. A kada si s nekim blizak, može se reći da s njim proživljavaš sve što ti život stavi na stol. Tako je pjesma i spot, “Sam protiv svih”, nastala kao odraz Markovog trenutnog stanja u životu. Nimalo lagan period, prožet jakim emocijama s naše strane opisan je stihovima, upućenim njegovoj najvećoj ljubavi – djeci, za čiju će ljubav on uvijek biti spreman učiniti sve!

Kako zvuči i izgleda Marko KutlićSam protiv svih‘ pogledajte na YouTube linku!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close