LokalnaPolitikaIzdvojeno

Svi lički branitelji dali bezrezervnu podršku Milinoviću i njegovoj stranci koja još ne postoji?

BEZ SUSTEZANJA

Zanimljiv se moment još jednom dogodio u ličkoj politici, lički branitelji imenima i prezimenima ispred svojih braniteljskih udruga dali su podršku (još uvijek) nepostojećoj stranci Darka Milinovića


U Lici je i to moguće. Iako tzv. “moguća stranka” LIPO još ne postoji, a kao utemeljitelji se javno eksponiraju Darko Milinović, Stjepan Kostelac, Ante Dabo i Igor Medved, već su dobili javnu podršku svih branitelja Domovinskog rata.

Lički branitelji, odnosno čelnici čak 12 braniteljskih udruga iz Ličko-senjske županije, dalo je bezrezervnu podršku Darku Milinoviću i njegovoj stranci LIPO koju planira osnovati ususret lokalnim izborima 2021. godine.

Danas su ličkim medijima poslali priopćenje kojim staju uz političku opciju koja još ne postoji. Uz to što su branitelji podržali nepostojeću političku stranku, znači li to da su branitelji postali politički čimbenik u Ličko-senjskoj županiji, i to na strani Milinovića? Što će na to reći HDZ, Starčević, Vrkljan-Radošević, Zrinski, i ostali politički faktori, ostaje za vidjeti u sljedećim danima.

Također, vidjeli smo mnogo čudnih političkih momenata u ličkoj politici, ali da političari dobivaju podršku braniteljskih udruga za nešto što još nije osnovano, zaista još nije viđeno. U svakom slučaju, ovo su braniteljske udruge i branitelji koji su podržali Darka Milinovića u njegovom nastavku političkog puta.

Predsjednik URV 9.GBR „Vukovi „ i Stožera LSŽ za obranu digniteta Domovinskog rata Antonijo Šebalj

Predsjednik HVIDR-a LSŽ Ivan Jurković 

Predsjednik HVIDR-a Gospić Ivica Alić

Predsjednik UHDDR ’90.-’91. LSŽ Ivica Ćaćić

Predsjednik Udruge djece poginulih i nestalih Hrvatskih branitelja LSŽ    Josip Dragičević

Predsjednik Udruge branitelja i veterana vojne policije iz Domovinskog rata LSŽ Nikica Kovačević

Potpredsjednica Udruge Udovica Hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata RH LSŽ Marica Suknaić

Predsjednik HVIDRA Otočac Anton Vranić

Predsjednik Udruge 133.Brigade ZNG Otočac Drago Bilović

Predsjednik ŽO UHDDR LSŽ Božo Bižanović

Predsjednik Udruge Posebne jedinice policije iz Domovinskog rata „Sokolovi 1991“ Sinac Tomislav Majetić Noja

Predsjednik Braniteljske udruge Glavičica Otočac Zdravko Orešković

Na kraju, ostaje za vidjeti kako će na ovo reagirati članovi udruga i branitelji. Vjerujemo da nisu svi branitelji istog političkog apetita, ali možda i jesu…

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close