Scena

Svezagrebački punk rock Tulum u režiji Hladnog piva, Brkova i Šanka

Ovogodišnja turneja Tulum, jesenska dvoranska serija koncerata, započet će svoj put u Domu sportova u subotu 15. listopada. Prva stanica donosi dosad najžešće izdanje, svezagrebački punk rock Tulum u režiji Hladnog piva, Brkova i Šanka


Zahvaljujući aktualnom albumu ‘Dani zatvorenih vrata’, jednom od ponajboljih u karijeri, Hladno pivo je ponovo suvereno zasjelo na vrh regionalne rock scene. Čak sedam singlova skinuto je s tog izdanja, od nastupnog ‘Vjeruj u mene’ do prošli tjedan lansiranog ‘Dibidusa’, koji prati sjajan spot režisera Vojana Koceića. Na Tulum, naravno, osim novih songova Mile i dečki donose najbolje iz repertoara u dvosatnom setu u kojem će se naći sve od ‘Bubašvaba’ naovamo.

unk folk wellness petorka Brkovi proteklu godinu uz brojne klubove punila je najveće dvorane regije. Bend kojeg se malo koji radio usudi pustiti u eter rasprodao je prvo Malu dvoranu Doma sportova u ožujku 2015., da bi potom, poguran odličnim novim albumom ‘Torzo Dade Topića’, napunio i beogradsku Halu sportova početkom prošlog mjeseca. Krcat kalendar dovest će Brkove do velikog broja solo i festivalskih nastupa ovog ljeta, a naposljetku i do Tuluma u Domu sportova.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Hladno pivo (official) facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close