VijestiGrad Zagreb

Sveti Nikola i ove godine daruje djecu hrvatskih branitelja

Grad Zagreb poziva svu djecu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata na svečanu priredbu i podjelu poklona. Sveti Nikola će, kao i prijašnjih godina, darivati djecu slatkim paketićima za nadolazeće blagdane.


Gradski ured za branitelje tradicionalno i ove godine povodom Svetog Nikole organizira priredbu s podjelom prigodnih poklon paketića za djecu hrvatskih branitelja Grada Zagreba čiji su roditelji slabijeg socijalno-ekonomskog statusa, odnosno korisnici pomoći temeljem Zakona o socijalnoj skrbi, obiteljskih paketa i dječjeg doplatka.

Zahtjevi za priredbu se zaprimaju u Gradskom uredu za branitelje, Zagreb, Vodnikova 14, od srijede 14. studenog 2018. godine od 08,00 do 15,30 sati do popunjenosti kapaciteta.

Potrebne informacije mogu se dobiti i na brojeve telefona: 01/6100-330 i 01/6100-343

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Službena stranica Grada Zagreba

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close