VijestiScenaTurizam

SVETA JELENA Likovna kolonija za mlade tijekom dana, u večernjim satima zabava

Proslava najvećeg blagdana u Općini Rakovici, onog Svete Jelene Križarice koja će se održati 18. i 19. kolovoza na placu u Rakovici, ove godine ugostiti će i Likovnu koloniju.

Likovna kolonija za mlade


Međutim, uz onu koja im je već postala kulturni standard – koloniju odraslih umjetnika, ovaj put organizira se i likovna kolonija za mlade. Na placu u Rakovici, između 14 i 16 sati u subotu 19. kolovoza, trajati će zanimljivna likovna aktivnost.

Pozivamo najmlađe da zajedno sa svojim roditeljima, ali i umjetnicima s kolonije odraslih koja se održava tokom cijelog dana na istom mjestu, dođu i  nauče  nešto o likovnim tehnikama i životu umjetnika kroz crteže. – izjavljuje direktorica Turističke zajednica Općine Rakovica Mira Špoljarić.

Istog dana održava se i zabava za mlade te sportske aktivnosti

Nogometni i rukometni turnir u subotu će početi ujutro u 9 sati. Prijave za turnir  nogometni možete pronaći ovdje, a turnir će se  održati na travnatom igralištu Nogometnog kluba Eugena Kvaternika iza OŠ Eugena Kvaternika u Rakovici.

U centru Rakovice, nedaleko placa, održati će se i Summer Waves. Dolazi Techno DJ i lokalni objekt pretvara se u plažu. Još jedan zanimljiv sadržaj proslave Svete Jelene svakako će plijeniti pažnju gostiju i turista. Više informacija pronađite na Facebook događaju Turističke zajednica općine Rakovica – Plitvičke doline – Rakovica, ovdje: Sveta Jelena u Rakovici 2017.

rakovica-htz-1

 

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close