Scena

Svečanost otvorenja i koncert Lidije Bačić osmog dana 52. Vinkovačkih jeseni

Drugi petak označava početak vikenda kada se događaju, po mnogima, najatraktivnije priredbe i vrhunac 52. Vinkovačkih jeseni. Središnji događaj je, naravno, svečanost otvorenja 52. Vinkovačkih jeseni što se održavaju od 8. do 17. rujna pod visokim pokroviteljstvom hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, ali petak donosi još nekoliko zanimljivih događanja.


Kao i svih dana trajanja vinkovačke manifestacije, u Slavonskom sokaku je od 10 do 23 sata Sajam gospodarstva, tradicijskih obrta i rukotvorina i na Trgu bana Šokčevića od 17 sati do sat iza ponoći šmekeri mogu kušati vina u Vinskom gradu.

Na pozornici u Slavonskom sokaku od 16,30 do 19 sati muziciraju momci iz TS Slavonski suton, a od 19,30 do 21,30 sati za ljubitelje urbane glazbe, Orion Full Band.

Oko 18.30 sati ulicama grada, od Pješačke zone do Slavonskog sokaka prodefilirat će Laško mažoretkinje praćene limenom glazbom i majstorima pivarima, koji će oko 19 sati ispred Buba bara otvoriti bačvu piva na tradicionalan način.

Svečanost otvorenja 52. Vinkovačkih jeseni  počinje u 20,30 sati i traje do 22 sata na velikoj pozornici na Trgu bana Šokčevića, a cijelu svečanost će prenositi HRT. Nakon otvorenja, na istoj pozornici od 22 do 23 sata je Etno revija, a tko želi cjelonoćni provod otići će na Šokačke divane što se, kao i prošlih nekoliko godina održavaju na salašu Tena. U šatoru Vinkovačkih jeseni od 22,30 sati do jedan sat iza ponoći, duše muške populacije na Vinkovačkim jesenima, razgalit će Lidija Bačić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Vinkovačke jeseni

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close