Sport

Sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije uoči EURA 2020.

Hrvatska nogometna reprezentacija nastupit će krajem ožujka na turniru u Kataru i odigrati dvije jake prijateljske utakmice uoči nastupa na Europskom prvenstvu, piše Novi list.


»Kockasti« će 26. ožujka igrati protiv Švicarske, a četiri dana kasnije (30. ožujka) protiv Portugala ili Belgije, ovisno o ishodima polufinalnih utakmica.

Od ranije je već poznato da će hrvatski reprezentativci igrati prijateljsku utakmicu protiv Francuske 8. lipnja, najvjerojatnije u Nici, odakle će izravno putovati u svoju škotsku bazu u ST. Andrewsu. Prethodno će Hrvatska odigrati još jednu prijateljsku utakmicu 1. lipnja i to u Osijeku, ali protivnik se još uvijek ne zna, iako će to po svemu sudeći biti Turska.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close