Scena

Sve što trebate znati ako dolazite na INmusic

Jarun je spreman za INmusicov slavljenički jubilarni spektakl! Prvi kamperi već su se smjestili i udomaćili u do sada najvećem festivalskom kampu smještenom na dvama jarunskin otocima i otvorenom od petka, 19. lipnja. Neki od kampera su dugogodišnji gosti, a svake godine ima sve više novih zaljubljenika u INmusic festival.


Pred nama je najbolje i najveće izdanje INmusic festivala!

U 17 sati Mel Camino ima čast svojim nastupom otvoriti jubilarno izdanje INmusica! U srijedu, odmah nakon nastupa Placeba, INmusic festival priprema svečano obilježavanje 10. izdanja, a nakon toga slavlje se nastavlja do ranih jutarnjih sati. Tijekom sva 3 dana, 22., 23. i 24. lipnja, na INmusicu nastupit će niz sjajnih kako stranih, tako i domaćih i regionalnih izvođača. Dobre zabave i atmosfere neće nedostajati. Ulaz na festivalski prostor otvara se u 16:30. Nastupi izvođača svakoga dana započinju u 17 sati. Nakon što se svjetla na glavnoj pozornici ugase, noćni provod nastavlja se uz fenomenalne partije na nekoliko lokacija na festivalskom Otoku Mladosti.

Jarun je spreman za INmusicov slavljenički jubilarni spektakl! Prvi kamperi već su se smjestili i udomaćili u do sada najvećem festivalskom kampu, otvorenom od petka, 19. lipnja. Neki od kampera su dugogodišnji gosti, a svake godine ima sve više novih zaljubljenika u INmusic festival. Iako glazbeni program INmusic festivala počinje tek sutra, kamperi su već sad oduševljeni atmosferom koja je zavladala u kampu.

Sve ulaznice se na festivalskom ulazu mijenjaju za festivalske narukvice. Posjetitelji se mole da narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer tada prestaju biti važeće. Organizatori mole posjetitelje da se pridržavaju standardnih festivalskih pravila koja se nalaze na web stranici INmusic festivala te na poleđini ulaznice.

Za vrijeme festivala (22, 23. i 24. lipnja), od 18 do 2 sata, Jarunom će prometovati dvije besplatne autobusne linije: od oba ulaza na Jarun (Hrgovići i Hrvatskog sokola) do ulaza na INmusic festival. Kako bi se smanjile gužve, posjetitelji se mole da koriste autobus umjesto automobila. Ožujsko pivo osigurava besplatan javni gradski prijevoz za sve posjetitelje INmusic festivala, pri čemu je na ulasku u ZET vozilo ili na zahtjev službene osobe potrebno predočiti važeću festivalsku ulaznicu ili narukvicu. HŽ Putnički prijevoz svim posjetiteljima INmusic festivala odobrava popust u visini 40 % od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova s područja Republike Hrvatske i Republike Slovenije do Glavnog kolodvora u Zagrebu i natrag. Zahvaljujući suradnji s OTP bankom Hrvatska, na prostoru festivala omogućeno je beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje, odnosno, brzo dostupna kvalitetna i raznolika ponuda hrane i pića.

Kako bi posjetitelji u svakom trenutku bili informirani što se na festivalu događa, pripremljene su i festivalske knjižice sa svim potrebnim informacijama, a dostupna je i festivalska aplikacija za mobilne uređaje.

Jubilarni INmusic festival uveličat će Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcycle Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga te mnogi drugi.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu u Zagrebu, uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. Kupovina ulaznica putem INmusicovog webshopa bit će moguća do 21. lipnja u ponoć. Ako ne budu rasprodane, bit će dostupne i na festivalskim blagajnama. Cijena festivalske trodnevne ulaznice je 349 kuna, a kamperska je 200 kuna. Jednodnevna ulaznica iznosi 299 kn (na festivalskom ulazu cijena jednodnevne ulaznice bit će 300 kuna). Više informacija o festivalu na www.inmusicfestival.com.


 

 

Tekst: tportal

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close