KontinentalniPrimorsko-goranska županijaTurizam

Svaki grad i općina u Gorskom Kotaru imat će sanjkalište i skijalište

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina u ponedjeljak je najavio da će ta županija pokrenuti program izgradnje malih sanjkališta i skijališta u Gorskom kotaru, u svim jedinicama lokalne samouprave na tom području.


Svjedoci ste velikog interesa za Gorski kotar i Platak ove godine, istina, tome je dobrim dijelom uzrok bila epidemija koronavirusa, no, pokazalo se da su naša mala skijališta pravi hit,” rekao je Komadina na redovnoj konferenciji za novinare županijske uprave.

Županija će pokrenuti program izgradnje malih sanjkališta i skijališta u Gorskom kotaru u svakoj jedinici lokalne samouprave, u smislu nabave pokretnih traka i malih ratraka za pripremu staza. Svaka općina i grad u Gorskom kotaru imat će, uz pomoć županije, malo skijalište za rekreativne svrhe, za učenje skijanja, za djecu iz županije i za goste, rekao je.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close