Ličko-senjska županijaKultura

Sutra u Gospiću književni susret s Brunom Šimlešom

U ponedjeljak 17. veljače u gospićkoj knjižnici s početkom u 17 sati održat će se književni susret s Brunom Šimlešom.


Popularni pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj i diplomirani sociolog predstavit će gospićkoj publici svoju knjigu “Kako zavoljeti sebe“.

Šimleša je počeo pisati prije 19 godina, a do sada objavio je brojne uspješnice od kojih su “Ljubavologija” i “Škola života” jedne od najprodavanijih. Nakon prve knjige počeo se susretati s ljudima i razgovarati o njihovim životima, a dio iskustva s tih sastanaka prepričava u svojim knjigama.

Kako razviti ljubav prema sebi, a da ne postanete egoistični i narcisoidni? Kako pozitivno misliti, ali bez ružičastih naočala? Kako se riješiti strahova i pomiriti se s prošlošću? Kako pronaći mir s roditeljima, neovisno o tome što vam nisu dali ono za čim ste žudjeli? Kako razviti svoju intuiciju? Što se događa s nama kad umremo?

Ovo su samo neka od pitanja na koje Bruno daje odgovore u knjizi koja je nastala kao transkript njegova tečaja. Pokušavajući naći ravnotežu između znanosti i duhovnosti, duhovnog i materijalnog, praktičnih savjeta i apstraktnih ideja o našoj duhovnoj prirodi, knjiga je doista napredna abeceda osobnog razvoja.

Knjiga sadrži i meditacije te brojne konkretne alate koji pomažu sve te ideje provesti u djelo. Često znamo što bismo trebali napraviti ili što bismo htjeli osjećati, ali ne znamo kako to ostvariti. Zato Brunina knjiga daje odgovore kako to ostvariti u praksi – stoji u predgovoru knjige koju će Bruno predstaviti u Gospiću.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Bruno Šimleša

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close