SportGrad Zagreb

Sutra se održava Zagrebačka žbica

U petak, 22. rujna, u 18,00 sati, zadnjeg dana Europskog tjedna mobilnosti, na uglu Tesline i Preradovićeve ulice, krenut će kolona biciklista u okviru tradicionalne manifestacije Zagrebačka žbica, koju će podržati i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.


Zagrebačka žbica održava se svake godine na isti datum, koji se obilježava kao Dan bez automobila u cijeloj Europi, s ciljem promicanja tolerancije i prometne kulture između svih sudionika u prometu.

Povodom obilježavanja Europskog dana bez automobila uspostavlja se posebna regulacija prometa u petak, 22. rujna 2017. u 8 sati.

Određuje se zatvaranje prometa u središnjoj zoni Grada Zagreba omeđenoj ulicama: Trg bana J. Jelačića – Jurišićeva – Palmotićeva – Boškovićeva – Andrije Hebranga – Gundulićeva – Ilica – Mesnička – Demetrova – Ilirski trg – Radićeva – Trg bana J. Jelačića, osim za interventna vozila (Hitna pomoć, vatrogasci, policija), komunalna vozila, vozila osoba sa invaliditetom koja imaju prebivalište u navedenoj zoni, vozila JGP-a i taxi.

Navedena regulacija će trajati do petka, 22. rujna 2017., do 20 sati.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close