VijestiTurizam

Sutra počinje Advent u Slunju – istražili smo što su sve pripremili do kraja godine!

Do kraja godine Slunj će obaviti prava blagdanska čarolija jer počinje tradicionalni Advent u Slunju koji i ove godine donosi brojna prigodna događanja.


Naredna dva adventska vikenda u Slunju će tako biti ispunjena predstavama, glazbenim nastupima i veselim iznenađenjima koja u glavnom Gradskom parku traju sve do dočeka Nove godine.

Sve počinje već sutra, a mi smo detaljno istražili što vas sve čeka u Slunju do kraja 2019. godine!

Sutra, u subotu 21. prosinca na prvi dan Božićnog sajma koji počinje u 15 sati otvorenje će obilježiti piće i zakuska dobrodošlice grada Slunja uz nezaobilazne Slunjske mažoretkinje i Klapu Slunjanke.

Nakon toga biti će postavljen „Slunjski blagdanski stol“ uz prezentaciju i degustaciju za sve okupljene. Posjetitelji će moći vidjeti i prikaz živih Jalica te se za kraj dana zabaviti uz koncert „Nine & Marine“ koji počinje u 18 sati.

Drugi dan sajma u nedjelju 22. prosinca program počinje u 15 sati nastupom dječjih skupina a najveseliji trenutak za najmlađe svakako slijedi odmah nakon kada na Advent u Slunju stiže Djed Božićnjak. Veseli djedica djeci će podijeliti poklone i svi koji žele moći će se s njim fotografirati. Nakon toga počinje zanimljivi „Prometheus Fire Show“, a u 18 sati posjetitelje će rasplesati glazbena skupina „Dino, Mario i Jadranko“.

Adventski program u Slunju nastavlja se i naredni vikend kada će subota i nedjelja također obilovati blagdanskim događanjima. U subotu 28. prosinca održat će se natjecanje najboljih božićnih kolača, radionica facepaintinga, glazbeni koncert by „Filip&Jure“ te večernji Stand up show. U nedjelju 29.prosinca biti će održan božićni koncert „U se vrime godišća“, veselje će se nastaviti uz veliko božićno kolo u parku „Ej janje moje“, kazališnu predstavu „Na `vo Isusovo porođenje“ i večernji glazbeni koncert grupe „Ex-Youth Band“.

Novu godinu Slunj će dočekati najprije na dječjem dočeku koji počinje u 18 sati i traje do odbrojavanja u 19 sati, dok će u 2020. godinu Slunjane uvesti „Dusty Hats Band“ uz vatromet i humanitarnu tombolu.

Sva događanja za građane i njihove goste su besplatna i stoga požurite u Slunj te uz razgledavanje njihovih nadaleko poznatih prirodnih ljepota svakako posjetite i Slunjski Advent!

Događaj možete pratiti i na Facebook stranici Advent u Slunju.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Turistička zajednica Grada Slunja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close