Turizam

Sutra u Novalji počinje TASTE & ART – festival domaćih proizvoda

Četvrtu godinu zaredom u Novalji će se u suradnji s Turističkom zajednicom Novalje održati Taste & Art – Festival domaćih proizvoda.


Zabavan i raznovrstan Festival na  kojem će mjesto naći vrhunski hrvatski proizvodi kojima je ovo izvrsna prilika za promociju i prodaju, počinje sutra i traje do 31. srpnja na najatraktivnijem novaljskom trgu – Ruži vjetrova. Posjetitelji festivala,domaći i inozemni turisti,moći će degustirati proizvode domaćih proizvođača te kupiti suvenire za uspomenu i promociju Hrvatske kroz hrvatske delicije.

Proizvođači autohtonih delicija i proizvoda dolaze od svuda, doslovno iz cijele Hrvatske te nude izvorne proizvode koji su među turistima izuzetno traženi. Sretni smo da je “Hrvatska u malom” u Novalji već četvrtu godinu zaredom i zasigurno ćemo nastaviti i dalje u promociji proizvoda i gastronomskih delicija naše zemlje”, istaknula je Marina Šćiran Rizner, direktorica Turističke zajednice Grada Novalje.

U ponudi će biti paški sir, hrvatski likeri, prirodna kozmetika od autohtonog bilja, mesne i suhomesnate delicije, hrvatski kokteli, med, hand made nakit i ostali hrvatski proizvodi koje turisti sve više traže, prepoznaju i vole. A da bi sve bilo još atraktivnije i zanimljivije posjetitelji će svaku večer uživati u zabavnom programu atraktivnih izvođača. Sutra, u petak, nastupit ćePinky& The Brain sa stranim pop i rock hitovima, u subotu Kingsi uz brze domaće i strane hitove, a u nedjelju binu zauzimaDJ &saksofon. Kulminacija događanja je koncert Indir eLevak u ponedjeljak 31.srpnja s početkom u 21 sat.

Ulaz na sva događanja je besplatan i svi su dobrodošli!


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close