Ličko-senjska županijaScenaPolitika

Sutra će u Gospiću biti predstavljena knjige Miroslava Tuđmana o političkoj strategiji Alije Izetbegovića

“Druga strana rubikona –Politička strategija Alije  Izetbegovića „  naslov je knjige autora  Miroslava Tuđmana, koja će biti predstavljena u Gospiću, u KIC-u, u petak 8.prosinca od 19 sati.


Knjiga je to koja  donosi građu za razumijevanje povijesnih prilika, odluka i događaja koji su oblikovali današnju BiH. Posebno je važna u sjeni nedavnih, za hrvatski narod u BiH-a, ali i hrvatski narod generalno,  teških i tužnih događanja na Haškom sudu. O knjizi će govoriti autor Miroslav Tuđman, urednica Anita Šikić i gospićko-senjski biskup u miru, monsinjor dr.Mile Bogović koji je kao povjesničar itekako upoznat s ovom temom. Predstavljanje knjige organiziraju Ličko-senjska županija i Družba Braća hrvatskog zmaja, Zmajski stol Gospić.

Neposredno prije predstavljanja knjige  upriličiti će se paljenje svijeća kod biste prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, kardinala Alojza Stepinca i Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Lika express | Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close