Ličko-senjska županijaVijestiLokalna

ŠUTNJA Šutić bez komentara oko Odluke ministra Marića u vezi s Proračunom Otočca za 2020.

HDZ ŠUTI

Branislav Šutić odlučio je šutjeti po pitanju obustave provedbe Proračuna Otočca


Nakon što su nacionalni mediji detaljnije počeli pratiti situaciju oko zbivanja u svezi s Proračunom Grada Otočca 2020., uključili smo se u praćenje teme u Otočcu. Tako je jučer objavljen tekst o stavu Ministarstva financija na čelu s ministrom Marićem.

Iako smo zatim na službeni mail HDZ-a Ličko-senjske županije uputili molbu za komentarom Branislava Šutića, odgovor do danas u 12 sati nismo dobili. Pitanje je glasilo:

Kako komentirate Odluku kojom je ministar Marić stao na stranu Gradonačelnika Kostelca, i znači li to da će Otočac na prijevremene izbore?

HDZ Grada Otočca, HDZ Ličko-senjske županije, i Branislav Šutić, očito su odlučili šutjeti po pitanju ove, za građane vrlo bitne teme.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: hdz-lsz.org

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close