Moda

Supertrik za odabir savršenog grudnjaka

Izabrati pravi grudnjak je lakše reći nego napraviti. Ipak, obujam grudi se mijenja češće nego što su žene toga svjesne. On ovisi o promjenama u težini, hormonima u tijelu, vlazi…


Žene se mogu neugodno iznenaditi prilikom kupnje grudnjaka ako im veličina koju nose godinama odjednom ne odgovara. Košarice im mogu biti prevelike ili premale, a opseg dobar.

No kako biste uvijek znali jeste li odabrali dobar broj grudnjaka koristite ovu tehniku i nećete pogriješiti, ističu u Chantelleu, francuskom dućanu donjeg rublja.

“Kad kupujete grudnjak, trebao biti biti dovoljno uzak da kad ga prvi put zakopčate na prvi red kopčica da ispod kopči možete ugurati dva prsta. S nošenjem će grudnjak olabaviti i rastegnuti se, pa ćete premiještati kopčanje na drugi pa i treći red. Kad stignete do trećeg reda kopčica, ako pod gumu možete ugurati više od dva prsta” – vrijeme je da kupite novi grudnjak – otkrila je prodavačica Chantellea Nicole Kivitz za Insider. Piše 24sata.hr

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close