Lifestyle

Suluda vožnja biciklom od koje zastaje dah

Suluda vožnja biciklom od koje zastaje dah. Tanka je linija između avanturizma i ludosti.


A sudeći prema ovom videu snimljenom dronom, ta je linija nazvana Bijela linija i nalazi se na litici u Sedoni u Arizoni. Upravo njome na svojem se mountain bikeu provezao Michal Kollbek, koji je vožnju svojim fanovima na Instagramu opisao kao nešto najstrašnije što je ikad napravio na biciklu.

Gledajući snimku, nije mu teško povjerovati.

Za Huffington Post kazao je da stazu proučava nekoliko godina, ali da je tek sad dobio priliku njome se provesti. Nakon što ju je nekoliko puta prohodao i “prespavao” odluku, zaključio je da je došlo vrijeme za nevjerojatni pothvat.

“Izvesti ovu vožnju bilo je ludo. Bio sam siguran u svoje vještine i znao kako to trebam izvesti. Ključ je bio u blokiranju straha i razmišljanju o potencijalnoj opasnosti pa sam se jednostavno fokusirao na stazu, a ne na zastrašujući prostor oko mene”, poručio je.

“Živim za uzbuđenja poput ovog i pokušao bih se ovom stazom provesti i da nije bilo snimano. Dron je bio bonus i snimatelj Marshall Mullen napravio je odličan posao. Ipak, ovo nije za svakoga pa odlučno poručujem neiskusnim vozačima da se u ovo ne upuštaju”, dodao je.


 

Tekst: index
Foto: Screenshot: YouTube


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close