KolumneSport

Šuker: Protiv Italije igramo na Poljudu pred praznim tribinama!

Šuker je na radionici HNS-a rekao da se utakmica protiv Italije, nakon svega, igra na Poljudu.


Održana je radionica HNS-a u hotelu “Jezero” na Plitvičkim Jezerima gdje je Izvršni odbor odlučio da će Hrvatska 12. lipnja utakmicu protiv Italije odigrati na Poljudu. Međutim, tribine će biti prazne. Šuker tvrdi da vrh HNS-a nije znao kakav će biti ishod kazne.

Šuker: “Krivo mi je, ali takav je zakon i mi ga moramo provesti. Šokirani smo. Žalit ćemo se na odluku. No, imamo mala očekivanja. Europsko vijeće poslalo nam je prijedloge što moramo napraviti u Hrvatskoj vezano za nogomet. Što je sljedeće? Oduzimanje bodova? Boli me samo jedna stvar. Gdje su nestali navijači kakvi su bili ’98.?”

šukerHNS je također dao novinarima isprintane kopije korespodencije s UEFA-om i Talijanskim savezom gdje se može vidjeti kronologija razgovora i složnost oko promjene lokacije utakmice s Maksimira na Poljud.

šuker

Zdravko Mamić prokomentirao je cijelu situaciju te naglasio: “Svi ste se raspisali kada se vikalo “U boj! U boj! Za dom spremni!”, stali ste na stranu navijača. A kad se s tribina čulo “Mamić četnik! Mamiću, cigane!”, gdje ste onda bili?”

Pogledajte snimke Mamićeve izjave.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close