Grad ZagrebPolitika

Sućut gradonačelnika u povodu terorističkih napada u Barceloni

U povodu jučerašnjeg terorističkog napada u Barceloni i pokušaja napada u Cambrilsu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je gradonačelnici Barcelone Adi Colau i veleposlaniku Kraljevine Španjolske u RH Nj.E. Eduardu Aznaru izraze sućuti u kojima, između ostalog, stoji:

Napad na nevine ljudske živote bešćutan je čin koji je teško razumljiv, nemjerljiv s humanim civilizacijskim dosezima kojima svi, kao dio skladne europske obitelji, težimo i s čijim se vrijednostima dičimo. U ovim teškim trenucima za Vašu zemlju dijelimo zajedničko jedinstvo, hrabrost i smjelost u odupiranju svima koji žele narušiti naše europske vrednote.

Primite moje duboko žaljenje zbog nehumanog čina koji je odnio desetke nevinih ljudskih života i u kojemu su stradali brojni građani i posjetitelji Barcelone.

Duboko potresen ovom viješću svoje suosjećanje upućujem svim članovima obitelji stradalih, svim građanima Barcelone i Kraljevine Španjolske, a ozlijeđenima želim što brži oporavak.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Milan Bandić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close