DogađanjaVijesti

STYRIA PREPOZNALA Naš član redakcije Ivan Tominac prošao u 20 najboljih!

Styria, vodeća medijska kuća u Republici Hrvatskoj, a kroz portal 24 sata ujedno i suradnik LIKACLUB-a, već šestu godinu za redom organizira svoju  Styria:SCOOL akademiju. Ove godine se interes pokazao većim nego ikada, pa se broj prijava vrtio oko brojke 300, koja se vrlo brzo srezala na 40, a nakon posljednjeg selekcijskog postupka taj broj je dosegao samo 20 mladih ljudi koji su hrabro pristupali selekcijskim postupcima.

Ove godine se na Styria:SCOOL akademija brane i žuto crne boje ličkog nacionalnog LIKACLUB-a. Ivan Tominac, student s interesima u medijima i social workingu dobio je svoje mjesto među dvadeset najboljih!

“Za mene je akademija sredstvo stjecanja novih i nadogradnje postojećih znanja. Medijska industrija je egzaktna i Styria kao vodeća medijska kuća može nam ponuditi možda najsuvremenija i najskrivenija znanja, a osim toga meni kao mladom čovjeku to je još jedna etapa u pronalasku sebe, jer kako i sam volim reći još nisam odlučio što ću biti kad narastem. Osobno me zanima i koliko moj osebujan, a volim reći i dosadan karakter odgovara korporacijskom timu” – izjavio je naš član redakcije Ivan Tominac.

Želimo mu uspješno učenje i stjecanje novih vještina, te obranu ličkih boja na akademiji!


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close