Lifestyle

Stvari koje mladenka nikad ne bi smjela raditi na vjenčanju

Najveća zvijezda svakog vjenčanja je, naravno, mladenka, sve oči uprte su u nju i prate svaki njen korak. Zato nije naodmet znati kojih to pet stvari mladenka nikad ne bi smjela raditi na vjenčanju, odnosno pred svojim gostima želi li ostaviti najbolji mogući dojam


Svaka mladenka koja želi zadiviti svoje goste na vjenčanju ne smije…

1. …svađati se s mladoženjom
Vjenčanje nikako nije prigoda na kojoj bi se mladenka i mladoženja smjeli raspravljati i svađati, naročito ne pred gostima. Ako mladenci baš moraju o nečemu raspravati, to bi trebali napraviti nasamo.

2. …biti osorna i bez poštovanja prema roditeljima
Ružno se ne smije ponašati ni prema roditeljima svoga zaručnika, odnosno supruga. Nepoštivanje roditelja na vlastitom vjenčanju mladenku prikazuje u vrlo lošem svjetlu. Pročitajte i 6 stvari koje goste na svadbi najviše nerviraju.

3. …’obračunavati’ se s bendom ili fotografom pred svima, čak i ako je opravdano
Bend ne svira pjesme koje je trebao svirati ili je fotograf propustio snimiti neki vrlo bitan trenutak? Nedopušteno je pred svima se obračunavati s njima zbog toga nego to treba riješiti u četiri oka.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close