Scena

Studirajte u Belgiji: Nudi se 45 školarina

Vlada belgijske regije Flandrije nudi do 45 školarina za diplomski studij stranim studentima, a namijenjene su za sva područja studiranja u odabranim flamanskim institucijama.


Flamanska Vlada nudi 45 školarina redovitim studentima za studij na diplomskim programima na odabranim flamanskim institucijama, a prijaviti se mogu studenti iz svih područja studiranja iz svih zemalja.

Školarina se odnosi na studente koji imaju status redovnog studenta na svom matičnom sveučilištu. Svi zainteresirani trebaju biti vrlo dobri studenti, s odličnim znanjem engleskog jezika.

Godišnja školarina može iznositi do 7 500 eura, a za prijavu je potrebno do 31. ožujka poslati prijavni obrazac, kopiju putovnice, motivacijsko pismo, pismo preporuke dva profesora s matičnog sveučilišta i kopiju diplome.

Na web stranicama Study in Flanders možete pročitati sve o uvjetima i načinima prijave te pregledati popis flamanskih sveučilišta za koja se možete odlučiti.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: x-ica.com | Foto: mymedholiday.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close